Wednesday, April 10, 2024

OBJECTIVE GENERAL ENGLISH-18

171. To put two and two together A. Proud

B. Good friend

C. Selfish friend

D. Understand

👁Answer

Correct Answer: [D] Understand


172. A place where birds are kept

A. Aquarium

B. Aviary

C. Sanctuary

D. Apiary

👁Answer

Correct Answer: [B] Aviary


173. A person of obscure position who has gained wealth

A. Promiscuous

B. Parvenu

C. Sumptuary

D. Extravagant

👁Answer

Correct Answer: [B] Parvenu


174. Speech of great importance and gravity

A. maiden

B. momentous

C. monumental

D. momentary

👁Answer

Correct Answer: [B] momentous


175. To bite like a rat

A. Chew

B. Cut

C. Split

D. Gnaw

👁Answer

Correct Answer: [D] Gnaw


176. To agree to something

A. Assure

B. Assent

C. Adapt

D. Adhere

👁Answer

Correct Answer: [B] Assent


177. Property inherited from one's father or ancestors

A. Alimony

B. Patrimony

C. Voluntary

D. Armistice

👁Answer

Correct Answer: [B] Patrimony


178. Place of burial

A. Cave

B. Church

C. Synagogue

D. Cemetery

👁Answer

Correct Answer: [D] Cemetery


179. That which lasts for a short time

A. Regular

B. Transitory

C. Rotatory

D. Repository

👁Answer

Correct Answer: [B] Transitory


180. A wooden object used for connecting animals that are pulling a vehicle

A. Rein

B. Leash

C. Whip

D. Yoke

👁Answer

Correct Answer: [D] Yoke


Read More MCQs on GENERAL ENGLISH

No comments:

Post a Comment

Seating Arrangement Puzzle Quest - Sets 26 to 30 Seating Arrangement Puzzle Quest - Sets 26 to 30...

PROMISEDPAGE

Quiz on "AZAD HIND FAUJ" UPLOADED. TYR IT.

BEST OF LUCK

"HAVE A NICE DAY "