Sunday, October 5, 2025

Jumbled Word Quiz: Outcomes of Democracy

Jumbled Word Quiz: Outcomes of Democracy

Question 1: Unscramble the word - YCAQMORDCE

  • a) Democracy
  • b) Monarchy
  • c) Autocracy
  • d) Theocracy
Correct Answer: a - Democracy

Question 2: Unscramble the word - YLTAUQI

  • a) Quality
  • b) Equality
  • c) Quantity
  • d) Loyalty
Correct Answer: b - Equality

Question 3: Unscramble the word - YGNIIDTN

  • a) Dignity
  • b) Identity
  • c) Integrity
  • d) Unity
Correct Answer: a - Dignity

Question 4: Unscramble the word - ISONCED

  • a) Decision
  • b) Incision
  • c) Division
  • d) Precision
Correct Answer: a - Decision

Question 5: Unscramble the word - TONIACUCO

  • a) Caution
  • b) Account
  • c) Auction
  • d) Contraction
Correct Answer: b - Account

Question 6: Unscramble the word - SPONIVERSE

  • a) Responsive
  • b) Expensive
  • c) Supervise
  • d) Progressive
Correct Answer: a - Responsive

Question 7: Unscramble the word - TEGIMILATE

  • a) Legitimate
  • b> Eliminate
  • c> Estimate
  • d> Ultimate
Correct Answer: a - Legitimate

Question 8: Unscramble the word - RALENIETPA

  • a> Parental
  • b> Paternal
  • c> Repaint
  • d> Participation
Correct Answer: d - Participation

Question 9: Unscramble the word - FLCITNOC

  • a> Conflict
  • b> Inflict
  • c> Faction
  • d> Conflit
Correct Answer: a - Conflict

Question 10: Unscramble the word - NOREVEIGNTM

  • a> Environment
  • b> Government
  • c> Overment
  • d> Govern
Correct Answer: b - Government

Question 11: Unscramble the word - TNERAPSARNY

  • a> Transparency
  • b> Transitory
  • c> Transport
  • d> Transient
Correct Answer: a - Transparency

Question 12: Unscramble the word - LECOTIRN

  • a> Election
  • b> Collection
  • c> Correction
  • d> Reflection
Correct Answer: a - Election

Question 13: Unscramble the word - REEDOMF

  • a> Freedom
  • b> Redeem
  • c> Deform
  • d> Former
Correct Answer: a - Freedom

Question 14: Unscramble the word - INEQUALTIY

  • a> Inequality
  • b> Equality
  • c> Quality
  • d> Iniquity
Correct Answer: a - Inequality

Question 15: Unscramble the word - CIONFLTS

  • a> Conflicts
  • b> Inflicts
  • c> Conflits
  • d> Flctions
Correct Answer: a - Conflicts

Question 16: Unscramble the word - GONITAEITAN

  • a> Negotiation
  • b> Agitation
  • c> Notation
  • d> Ignition
Correct Answer: a - Negotiation

Question 17: Unscramble the word - RULERS

  • a> Rulers
  • b> Lures
  • c> Rules
  • d> Slurs
Correct Answer: a - Rulers

Question 18: Unscramble the word - CITIZENS

  • a> Citizens
  • b> Notices
  • c> Incites
  • d> Cities
Correct Answer: a - Citizens

Question 19: Unscramble the word - DELIBERATION

  • a> Deliberation
  • b> Liberation
  • c> Decoration
  • d> Elevation
Correct Answer: a - Deliberation

Question 20: Unscramble the word - PROCEDURES

  • a> Procedures
  • b> Producers
  • c> Precedes
  • d> Recoupes
Correct Answer: a - Procedures

No comments:

Post a Comment

Blood Relations Questions 26-50 Blood Relations Reasoning Questions 26-50 Direction...

PROMISEDPAGE

Quiz on "AZAD HIND FAUJ" UPLOADED. TYR IT.

BEST OF LUCK

"HAVE A NICE DAY "